Salontafel hoogglans wit combineren met gietvloer

Beschikt u over een gietvloer? Dan weet u dat strak meubilair daar perfect bij past. Door de moderne uitstraling van een gietvloer leent deze vloer zich goed voor meubilair in hoogglans of voor natuurlijke elementen zoals eikenhout. In dit artikel maakt u kennis met een hoogglans salontafel. Een prachtig stukje vakwerk dat direct in het oog springt.

Gietvloer in woonkamer

In de meeste woonkamers met een gietvloer wordt een moderne inrichting geplaatst. Daarnaast is het gebruikelijk om te werken met kleden en veel stof. Op deze manier weet u zeker dat uw woonkamer sfeervol blijft. Het grote voordeel van een gietvloer in de woonkamer is het feit dat de vloer naadloos aansluit. Er zijn geen storende lijnen te zien en de vloer ligt perfect recht. Doordat de vloer elastisch is zal deze niet scheuren en blijft de strakke uitstraling behouden. Ideaal voor een moderne inrichting.

Moderne salontafel op gietvloer

Wilt u een moderne salontafel plaatsen op uw gietvloer? Dan is een salontafel in hoogglans wit daar uitermate geschikt voor. Het hoogglans steekt namelijk perfect af tegen de doffe uitstraling van een gietvloer. Het glimmende en doffe effect zorgt voor de ideale balans! De glans is gecreëerd met lak zoals u dat op een piano vindt. Op deze manier ontstaat de perfecte glans. U kunt de salontafel ook in zijdeglans of gebroken wit bestellen.

De hoogglans salontafel van Ronald Knol wordt gezien als een een bijzonder object. Dit heeft te maken met het toonaangevende design. Niet voor niets is dit meubelstuk dan ook al op veel toonaangevende design websites vermeld. De salontafel is in twee verschillende kleuren leverbaar en gespoten met een hoogwaardige lak. Door de internationale waardering van deze salontafel is het model al in verschillende landen en wereldsteden verkocht. U kunt denken aan Parijs, New York, Hong Kong, Ibiza en Genève.

Moderne inrichting bij Odesi

Wanneer u voor een moderne inrichting kiest is het prettig als u het meubilair van verschillende designers kunt vinden. Via www.odesi.nl zijn Nederlandse designer verenigd en kunt u modern design in allerlei varianten vinden. Naast salontafels kunt u er ook terecht voor bijzettafels, stoelen, kasten, lampen en banken. Zo kunt u uw woonkamer inrichten en tot een prachtig geheel komen.