look

De industriële look

Een industriële look kan erg mooi staan in uw woning of kantoor. U kunt een dergelijke uitstraling bereiken door het leggen van een gietvloer Rotterdam. Dit type vloer geeft de uitstraling van klassieke fabrieksruimtes of garages. Dit kan perfect in uw interieur passen.

Opkomst van industrieel design

Al enkele jaren is industrieel design populair. Denk bijvoorbeeld aan de vele winkelpanden die hiervoor hebben gekozen. Ook in woonruimtes en kantoren is het steeds vaker terug te zien. Bijvoorbeeld door het ophangen van industriële lampen of juist door het weglaten van een plafond. Het openliggende leidingwerk helpt deze uitstraling creëren. Wat ook helpt is het aanbrengen van een gietvloer. Doordat de vloer de uitstaling van beton heeft komt het industriële tot uitdrukking. Zeker wanneer u voor de meer traditionele tinten kiest. Denk aan variaties op grijs. Hiermee kunt u dus de look die u gekozen heeft perfectioneren. De vloer maakt het dan één geheel.

Het aanbrengen

Kiezen voor een epoxy vloer brengt wel wat tijdelijk ongemak mee. De vloer moet immers geheel vrij worden gemaakt. Wanneer de expert hem gelegd heeft moet hij ook enige tijd uitharden. Dat betekent dus dat u er tijdelijk geen gebruik van kunt maken. Dit is echter maar van tijdelijke aard. De vloeren zijn zeer robuust en stabiel. U kunt dus vele jaren met de vloer blijven doen zonder gebruiksslijtage te gaan zien. Een gietvloer kan dus veel doen voor uw woning of kantoor in Rotterdam. Wanneer u interesse heeft is het verstandig om direct een expert in de arm te nemen.