betonlook

Optisch genot van woonbeton

Woonbeton heeft vele voordelen. Die van het onderhoud kent u waarschijnlijk al. Ook die van het gebruiksgemak zijn bekend. Maar weet u ook wat het met uw ruimte in optische zin kan doen? U kunt gemakkelijk uw woonkamer een nieuw aanzicht geven.

Ruimtelijk gevoel

Een groot voordeel van woonbeton is dat het uit één bron komt. Het aanbrengen gebeurt dus als één geheel. U ziet geen naden bijvoorbeeld. De strakke, rechte en gelijkmatige vloer geven een heel ruimtelijk gevoel. Het lijkt direct alsof uw woning of kantoor een flink stuk groter is. Ook al is dit natuurlijk niet het geval. Een gevoel van ruimte is voor velen een gevoel van vrijheid. Vaak is dit dan ook een argument om voor woonbeton te kiezen. Meer nog dan het gemak in het schoonhouden bijvoorbeeld. Bovendien kan er zeer flexibel mee worden omgegaan. Woonbeton is immers niet gelijk aan gewoon beton.

Zomers of industrieel

Doordat woonbeton op zoveel verschillende manieren toe te passen is, past het in elke look. Wie kiest voor de meer traditionele tinten kan het toepassen in een industrieel interieur. De grijze en donkere tinten passen hier perfect bij. Wie echter meer een warme, zomerse uitstraling in zijn interieur heeft kan ook voor meer lichte kleuren kiezen. Een groot aantal kleuren kunnen gemengd aangeleverd worden. Dit betekent dat een hoge mate van kleurvastheid gegarandeerd is. Dit is immers de grondkleur. Dit is natuurlijk ronduit prettig te noemen. Woonbeton is dan ook breed toepasbaar op alle soorten woningen, kantoren, winkels en andersoortige panden.